Copyright

A Weboldalra történő belépéssel elfogadja az alábbi feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, vagy előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

• A Weboldalon található tartalom a Kiadó kizárólagos szellemi tulajdona.

• A Kiadó fenntart minden, a Weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával terjesztésével kapcsolatos jogot. A Weboldal tartalmát nemzetközi és magyar törvények védik.

• A Kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Weboldal egészének vagy részének (szöveg, grafika, védjegy, fotó, audio- vagy videó hanganyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.

• A Weboldal teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely rész kivágni, a megcsonkított részt a nyilvánosságra hozni - ideértve a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételt - tilos.

• Tilos a Weboldal tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével újraközvetíteni, még változatlan formában is.

• A Weboldal jogosulatlan felhasználása büntető -és polgár jogi következményeket von maga után.

• A Weboldalon megjelenített bármely tartalom részletét idézni csak a Weboldalra való hivatkozással, az átvevő mű jellege és célja által indokolt terjedelemben lehet, úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a Weboldalra, mint forrásra - és amennyiben megjelölésre került, a szerzőre - utaló egyértelmű hivatkozást minden későbbi hivatkozásnál is feltüntetni.

A Weboldal domain neve szerzői jogi védelemben, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - hivatkozás kivételével - kizárólag a Kiadó előzetes, kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

A hírügynökségeknek a Weboldalon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A Kiadó pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.